حلوای خرما

حلوای خرماReviewed by مهربانو on Nov 11Rating: 5.0حلوای خرماحلوای خرما برای پذیرایی در مجالس عزاداری بسیار مناسب می باشد.

حلوای خرما برای پذیرایی در مجالس عزاداری بسیار مناسب می باشد.

مواد لازم :

خرما بدون هسته ۵۰۰ گرم

آرد گندم ۱/۲ پیمانه

روغن  مایع ۲ قاشق غذاخوری سرخالی

کنجد برای تزیین

طرز تهیه :

هسته خرما ها را جدا می کنیم. (ترجیحاً از خرمای مضافتی استفاده نکنید) آرد را کمی روی حرارت کم بو می دهیم. قبل از اینکه تغییر رنگ بدهد روغن را اضافه می کنیم و حدود ۱ دقیقه تفت می دهیم. خرما را به آرد اضافه کرده. حرارت را خاموش می کنیم و با قاشق چوبی آنقدر خرماها را در آرد ورز می دهیم تا آرد به خورد آن برود. (اگر خیلی حالت پودری و جداجدا پیدا کرد کمی آب اضافه کنید. اگر خیلی چسبنده بود کمی آرد بپاشید.) بعد به اندازه گردو از حلوا برداشته با دست گلوله می کنیم و در کاغذ شیرینی می گذاریم و با کنجد تزیین می کنیم. (می توانید حلوا را یکدست بریزید)

20111214116

مطالب مرتبط :
DSC07982 DSC07023

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “حلوای خرما”

    اضافه کردن نظر