تَبسی

تَبسیReviewed by مهربانو on Nov 14Rating:

این غذا اصالتاً لبنانی است ولی به سبب ترکیب خوش طعم آن با ذائقه ایرانی ما هماهنگی دارد.

مواد لازم :

بادنجان ۳ عدد متوسط

سیب زمینی ۲ عدد متوسط

گوجه فرنگی ۱ عدد بزرگ

ماکارونی  100 گرم

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری

آب ۱ لیوان

نمک و شکر کمی

آبلیمو ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه :

ابتدا بادنجان را پوست گرفته حلقه می بریم و نمک می زنیم و کنار می گذاریم. (این کار باعث می شود هم بادنجان تلخ نشود و هم مواد سوداوی درون آن خارج شود) سپس سیب زمینی را حلقه برید و سرخ کنیم و کف ظرف گودی بگذاریم. بعد زا حدود ۱ ساعت بادنجان ها را شسته و سرخ می کنیم و روی سیب زمینی ها می چینیم . در این مرحله مقداری آب در قابلمه ریخته می گذاریم تا بجوشد بعد از اینکه جوشید ماکارونی را سه تکه کرده درون آن می اندازیم تا نرم شود . بعد از پخته شدن ماکارونی آن را آب کش می کنیم و روی بادمجان می ریزیم. سپس در ظرف دیگری رب گوجه فرنگی و نمک و زردچوبه و شکر و آب و آب لیمو را با هم خوب مخلوط می کنیم و روی ماکارونی می ریزیم. بعد گوجه ها را نیز حلقه کرده خیلی کم روی حرارت می گذاریم (گوجه سریع به خود روغن می گیرد) و بعد روی ماکارونی می چینیم . در ظرف را گذاشته روی حرارت کم می گذاریم جا بیافتد.

مطالب مرتبط :

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “تَبسی”

    اضافه کردن نظر