ته چین مرغ

ته چین مرغ Reviewed by مهربانو on Feb 23Rating:

طعم این ته چین مرغ کمی با سایر ته چین ها تفاوت دارد و با ذائقه افرادی  که شیرینی کشممش را در غذا می پسندند هماهنگی دارد.

مواد لازم: سینه مرغ ۱ عدد

سیب زمینی ۱ عدد متوسط

برنج ۲ پیمانه

پیاز ۳ عدد متوسط

کشمش ۱/۲ پیمانه

دارچین ۱ قاشق مربا خوری

نمک و زردچوبه به میزان دلخواه

برگ بو ۳-۴ برگ

آبلیمو ۱/۲ استکان یا ۱/۴ پیمانه

طرز تهیه: ابتدا برنج را در ظرف آب شسته و می گذاریم تا ۴-۵ ساعت خیس بخورد. مرغ را پاک کرده ، شسته و در قابلمه آب قرار داده ۳-۴ برگ بو به افزوده ۱/۲ استکان آبلیمو اضافه می کنیم (دقت کنید مقدار آب کمی بیشتر از مرغ باشد و آب زیاد استفاده نکنید زیرا باعث قُل خوردن و سفت شدن مرغ می شود) حرارت را کم کرده حدود ۱ ساعت بعد مرغ کاملاً مغز پخت خواهد بود. 

قابلمه دیگری را تا نیمه آب می ریزیم و روی حرارت زیاد می گذاریم به محض جوشیدن آب ، آب برنج را خالی کرده برنج را در قابلمه آب می ریزیم و کمی نمک اضافه کرده می گذاریم تا پخته شود. سپس برنج را آبکش کرده روی مواد ته چین ریخته می گذاریم تا آرام دم بکشد. در پایان در صورتی که از قابلمه نچسب استفاده می کنیم قابلمه را بر می گردانیم تا ته چین قالبی داشته باشیم.

برای تهیه مواد ته چین پیاز را ساطوری خرد کرده و سرخ می کنیم در پایان سرخ کردن زردچوبه را می افزاییم سپس مرغ را ریش کرده اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم در پایان کشمش را افزوده سریع حرارت را خاموش می کنیم.

برای چیدن ته چین ابتدا سیب زمینی را نازک حلقه کرده با کمی روغن کف قابلمه گذاشته کمی حرارت می دهیم سپس مقدار کمی از برنج آبکش شده را با زرد چوبه مخلوط کرده روی سیب زمینی ها میریزیم سپس مواد ته چین را ریخته برنج آبکش شده را مقداری روی آن می ریزیم مجدداً کمی از مواد ته چین را ریخته و بقیه برنج را اضافه می کنیم.

مطالب مرتبط :
DSC07953 DSC06319 shevid tahchin-bademjan halim-bademjan

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “ته چین مرغ”

    اضافه کردن نظر