ته چین بادمجان با ته دیگ زعفرانی

ته چین بادمجان با ته دیگ زعفرانیReviewed by مهربانو on Dec 12Rating:

این ته چین به سبب وجود بادمجان در آن طعم متفاوتی دارد. و در پایان آموزش این ته چین ته دیگ زعفرانی را نیزآموزش خواهم داد.

مواد لازم (برای ته چین) :                       مواد لازم (برای ته دیگ):

برنج ۲ پیمانه                                       برنج پخته شده ۱ پیمانه

بادمجان دو عدد متوسط                             ماست ۶ قاشق غذاخوری

سینه مرغ ۱ عدد                                   محلول زعفران ۱/۳ پیمانه

سیب زمینی ۱ عدد متوسط                       کنجد ۱ قاشق غذاخوری

پیاز ۱ عدد بزرگ                                 زرده تخم مرغ ۱ عدد

نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم        نمک به میزان دلخواه

 

طرز تهیه ته چین :

ابتدا برنج را به مدت ۲-۳ ساعت قبل از پخت می گذاریم خیس بخورد. در این مدت مرغ را که از قبل پاک کرده و شسته ایم با ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو در مقداری آب به اندازه ای که فقط روی آن را بپوشاند می گذاریم با حرارت کم بپزد.سپس برای پخت برنج ، مقداری آب در قابلمه ریخته می گذاریم بجوشد. در این فاصله بادمجان ها را پوست گرفته نگینی خرد می کنیم و کمی نمک می زنیم و حدود نیم ساعت کنار می گذاریم. بعد از اینکه ـب برنج جوشید برنج را در آن ریخته نمک می زنیم. سیب زمینی را نیز نگینی خرد کرده و سرخ می کنیم. بادمجان ها را از نمک شسته و در همان روغن اندکی سرخ می کنیم. سپس مقداری از روغن را دور ریخته و رد اندکی از آن پیازها را که ریز خرد کرده ایم تفت می دهیم و در حین تفت زردچوبه را اضافه می کنیم. بعد زااینکه برنج پخته شد. آن را آبکش می کنیم. مرغ را نیز که کاملاً نرم شده ریش می کنیم. ته دیگ زعفرانی را کف قابلمه قرار می دهیم. مایه ی ته چین را با هم مخلوط کرده روی آن می ریزیم و برنج آبکش شده را نیز روی آن می ریزیم و می گذاریم تا دم بکشد. در پایان قابلمه را برمی گردانیم و ته چین را در ظرف مناسب قرار می دهیم.

طرز تهیه ته دیگ زعفرانی :

برنج را مانند دستور قبلی می پزیم. (می توانید برنج ته چین را ۳ پیمانه درست کنید و یک پیمنه را به ته دیگ اختصاص دهید.) برنج را با ماست مخلوط کرده ، محلول زعفران را اضافه می کنیم. تخم مرغ را شکسته، زرده آن را جدا می کنیم و با مخلوط هم می زنیم. در پایان کنجد و نمک را می افزاییم. 

برای تهیه محلول زعفران ۲ قاشق چایخوری زعفران را در یک استکان با یک قالب یخ قرار دهید و بگذارید یخ آرام آب شود در این صورت محلول خوشرنگ تری خواهید داشت.

مطالب مرتبط :
ترشی Screenshot_2015-09-16-11-25-40 کتلت-بادمجان پیتزابادمجان DSC07885

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “ته چین بادمجان با ته دیگ زعفرانی”

    اضافه کردن نظر