تزیین کله قند

تزیین کله قندReviewed by مهربانو on Jun 6Rating:

این روزها به مناسبت اعیاد و میلاد ائمه جشن های عقد و عروسی زیادی برگزار می شود به همین سبب خالی از لطف ندیدم که تزیین کله قند را برای زینت بخشیدن به سفره های عقد عروس های ایرانی آموزش دهم.

وسایل مورد نیاز : کله قند کوچک – تور اکلیلی خشک – روبان ۲ سانتی متری ساتن و حریر ۲۰ سانتی متر – پارچه تزیینی یا هر وسیله تزیینی دیگر – چسب حرارتی

ابتدا تور اکلیلی را به شکل مستطیل بریده کله قند را تقریباً وسط ان را قرار داده در محل اتصال تور کمی چسب می زنیم تا تور فیکس شود سپس از پایین تور را جمع کرده و تمیز چسب می زنیم. یک تکه از پارچه دارای طرح اکلیل یا هر وسیله تزیینی دیگری را وسط کله قند می چسبانیم سپس از بالا ادامه تور را محکم پیچیده هر دو روبان را با هم دور آن پاپیون می کنیم و در پایان ادامه بالای تور را کمی کج می بریم.

مطالب مرتبط :

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • ۳ نظر در “تزیین کله قند”
    piyazdagh.ir در تاریخ شهریور ۱۷, ۱۳۹۲ ساعت ۱۱:۱۴

    سلام ممنون از سایت بسیار خوبت به سایت من هم سربزن piyazdagh.ir

    مهربانو در تاریخ شهریور ۱۷, ۱۳۹۲ ساعت ۱۳:۰۳

    دوست عزیز به سایتتون سر زدم. خیلی خوب بود. فقط ای کاش از غذاهایی که آموزش دادین عکس هم میذاشتید. تا توی google images هم راحت جست و جو بشه.
    موفق باشید

    عالیه ستوده در تاریخ تیر ۲۳, ۱۳۹۳ ساعت ۲۲:۳۵

    سلام ممنون از سایت خوبی ک گذاشتی بیزحمت برا تزیین وسایل عروس هم برامون مطلب بذارین

    اضافه کردن نظر