بیماران قلبی چه بخورند؟

بیماران قلبی چه بخورند؟Reviewed by مهربانو on Feb 2Rating:

1- مقدار نمک را کم کنند زیرا باعث بهبود عملکرد رگ ها می شود.

۲- مصرف قند و شکر را محدود کنند زیرا مصرف زیاد این دو باعث اختلال در متابولیسم هورمون انسولین میشود که نتیجه آن حبس شدن آب و نمک در رگها بوده که این امر منجر به فشار خون بالا می شود.

۳- قهوه و نسکافه نخورند زیرا استرس را زیاد کرده که منجر به ایجاد تپش قلب می شود.

۴- مواد غذایی دارای پتاسیم که از بین برنده سدیم و کاهنده فشار خون است مصرف کنند اغذیه ای مثل:اسفناج،هویج،موز،سیب زمینی پخته و پرتقال.

۵- سیر و پیاز و موسیر و والک بخورند زیرا باعث شل شدن ماهیچه های صاف بدن از جمله قلب می شود که این امر موجب پایین آمدن فشار خون می گردد.

۶-مصرف گیاهان خوراکی که سرشار از ویتامینC می باشند به دلیل آزادسازی اسید نیتریک از دیواره رگ ها سبب اتساغ رگ ها شده از فشار خون می کاهد.

۷- خوردن کرفس به دلیل وجود ماده بوتیل فتالید که عطر کرفس را ایجاد می کند باعث کاهش فشار خون می شود.

مطالب مرتبط :

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “بیماران قلبی چه بخورند؟”

    اضافه کردن نظر