بیسکویت وانیلی

بیسکویت وانیلیReviewed by مهربانو on Feb 23Rating: 5.0بیسکویت وانیلی

این بیسکویت بسیار ترد و خوش طعم می باشد و به سادگی تهیه می شود. و به خاطر ترد بودن ماندگاری نسبتاً بالایی دارد.

مواد لازم :

آرد ۳ پیمانه

روغن جامد ۱ پیمانه

شکر ۲/۳ پیمانه

زرده تخم مرغ ۲ عدد

روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری

وانیل ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه :

روغن جامد و شکر را با هم مخلوط می کنیم تا به شکل کرم درآید. وانیل و زرده ها را افزوده مجدداً مخلوط می کنیم تا کاملاً مواد به خورد هم روند. در پایان آرد را اضافه کرده کمی ورز میدهیم و روغن مایع را افزوده و خوب ورز می دهیم. (خمیر این بیسکویت کمی حالت پودری دارد و کاملاً خمیری نیست). سپس خمیر را به شکل دلخواه قالب زده با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه در فر می گذاریم. (رنگ این بیسکویت نباید تغییر کند و فقط باید خودش را بگیرد). (حتماً بعد از اینکه خنک شد از سینی فر جدا کنید تا خرد نشود.

مطالب مرتبط :
شور اسلایس-بادام-زمینی IMG_20141228_125026 دکمه-ای DSC00383

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “بیسکویت وانیلی”

    اضافه کردن نظر