بیسکویت نگین

بیسکویت نگینReviewed by مهربانو on Jun 20Rating: 5.0بیسکویت نگیناین بیسکویت بسیار ترد می باشد و شیرینی آن کم است و به همراه نوشیدنی خنک عصرانه مناسبی خواهد شد.

این بیسکویت بسیار ترد می باشد و شیرینی آن کم است و به همراه نوشیدنی خنک عصرانه مناسبی خواهد شد.

مواد لازم:

آرد ۳و ۱/۲ پیمانه

روغن جامد ۲/۳ پیمانه

پودر قند ۱ پیمانه

وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری

تخم مرغ ۲ عدد

طرز تهیه :

روغن جامد و پودر قند را با هم مخلوط می کنیم . سپس تخم مرغ ها را افزوده و خوب هم می زنیم. وانیل را افزوده و آرد را کم کم اضافه کرده و خوب ورز می دهیم تا خمیر یکدست و نرم شود. به اندازه نارنگی برداشته و در دست خوب ورز میدهیم و به دلخواه قالب می زنیم و در سینی فر با کمی فاصله می چینیم. و با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار می دهیم . دقت کنید که این بیسکویت نباید زیاد تغییر رنگ دهد.

negin

مطالب مرتبط :
شور اسلایس-بادام-زمینی IMG_20141228_125026 دکمه-ای DSC00383

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “بیسکویت نگین”

    اضافه کردن نظر