بیسکویت نسکافه

بیسکویت نسکافهReviewed by مهربانو on Oct 2Rating: 5.0بیسکویت نسکافهاین بیسکویت شیرینی کمی دارد. و حالت ترد بیسکویتی دارد که به همراه نوشیدنی گرم بسیار خوش طعم می شود.

این بیسکویت شیرینی کمی دارد. و حالت ترد بیسکویتی دارد که به همراه نوشیدنی گرم بسیار خوش طعم می شود.

مواد لازم : آرد  سفید ۲ و ۱/۳ پیمانه

روغن جامد ۳/۴ پیمانه شکر ۱/۴ پیمانه

پودر کافی میکس  ۳ قاشق غذاخوری تخم مرغ ۱ عدد

آب ۱/۳ پیمانه

شکلات چیپسی برای تزیین

طرز تهیه  : آرد و روغن جامد را با هم مخلوط می کنیم و آنقدر هم می زنیم تا مانند خرده نان شود. سپس شکر و تخم مرغ را اضافه کرده و خوب هم می زنیم. پودر کافی میکس را در آب حل می کنیم و به خمیر اضافه می کنیم و بعد از کمی هم زدن خوب  ورز می دهیم تا خمیری مانند خمیر نان بدست آید. خمیر را با وردنه روی سطح صاف باز می کنیم و به دلخواه قالب می زنیم و بیسکویت ها را با فاصله کمی در سینی فر می چینیم و با شکلات چیپسی تزیین می کنیم. و در فر برقی به مدت ۱۵ دقیقه با دمای ۱۶۵ درجه سانتی گراد یعنی تا وقتی روی آن طلایی شود می گذاریم. بعد از اینکه خنک شد از سینی خارج می کنیم. (چون در این شیرینی از کافی میکس به جای قهوه استفاده شده تغییر رنگ نمی دهد. اگر بخواهید از قهوه استفاده کنید باید مقدار آن ۱ قاشق غذاخوری و مقدار شکر ۱/۲ پیمانه باشد) DSC07601

مطالب مرتبط :
شور اسلایس-بادام-زمینی IMG_20141228_125026 دکمه-ای DSC00383

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “بیسکویت نسکافه”

    اضافه کردن نظر