بیسکویت مکزیکی

بیسکویت مکزیکیReviewed by مهربانو on May 10Rating:

این بیسکویت به علت طعم متفاوتی که دارد(بین شور و شیرین) عصرانه مناسبی می باشد ولی مدت نگهداری آن حتی در ظرف در بسته بیشتر از ۲۴ ساعت نمی باشد و بعد از آن بیسکویت خشک می شود.

مواد لازم: آرد ۱و ۲/۳ پیمانه

نمک ۱/۵ قاشق چایخوری

روغن جامد ۳/۴ پیمانه

شکر ۱ پیمانه

تخم مرغ ۱ عدد

مخلوط شکر و دارچین برای تزیین

روغن و شکر ار خوب مخلوط می کنیم تخم مرغ را اضافه می کنیم و ۱ دقیقه هم می زنیم نمک و آرد را افزوده کمی مخلوط می کنیم تا لطیف شود سپس در نایلون فریزر گذاشته به مدت ۱ ساعت در یخچال استراحت می دهیم. پس از ۱ ساعت از یخچال خارج کرده قالب زده در سینی که از قبل چرب کرده ایم قرار می دهیم و با مخلوط شکر و دارچین تزیین می کنیم.( علت استفاده از دارچین طعم متفاوتی است که ایجاد می کند.) این بیسکویت در فر تغییر اندازه می دهد به همین سبب بعد از قالب زدن با فاصله بچینید و حتماً ۱۰ دقیقه قبل از قرار دادن بیسکویت در فر ، فر را روشن کنید تا گرم شود. بیسکویت را به مدت ۱۵ دقیقه با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد در فر برقی قرار دهید. این بیسکویت نباید خیلی طلایی شود چون در این صورت خشک می شود.

مطالب مرتبط :
DSC07023 nan-bread berenji sekkekhorma zaatar

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “بیسکویت مکزیکی”

    اضافه کردن نظر