بیسکویت شکری

بیسکویت شکریReviewed by مهربانو on Jan 19Rating: 5.0بیسکویت شکریاین بیسکویت خیلی راحت تهیه می شود و ماندگاری بسیار طولانی دارد .

این بیسکویت خیلی راحت تهیه می شود و ماندگاری بسیار طولانی دارد .

مواد لازم:

آرد ۲ و ۲/۳ پیمانه

عسل ۱ قاشق غذاخوری

آب ۳ قاشق غذاخوری

تخم مرغ ۱ عدد

وانیل ۱ قاشق چایخوری

روغن جامد ۱ پیمانه (۲۰۰ گرم کره)

پودر قند ۱ پیمانه

مواد خشک (آرد و وانیل و پودر قند) را با هم مخلوط کرده و یک بار الک می کنیم. سپس تخم مرغ را افزوده و هم می زنیم. آب و عسل را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. در پایان روغن جامد یا کره نرم شده را افزودهو خوب ورز میدهیم تا یکدست و لطیف شود. سپس در ظرف به مدت ۲ سعت در یخچال استراحت می دهیم. بعد از این مدت از خمیر به اندازه گردو برداشته و در سینی پرس کرده و قالب دلخواه را می زنیم. در پایان با بغل چاقو دو شیار در سطح بیسکویت ایجاد می کنیم. در فر به مدت ۱۵ دقیقه با دمای ۱۴۰ درجه سانتی گراد می گذاریم طلایی شود. پس از اینکه کمی خنک شد. (نه کاملاً گرم و نه کاملاً سرد) از سینی جدا می کنیم و روی آن کمی پودر قند می پاشیم.

IMG_20141228_125026

مطالب مرتبط :
شور اسلایس-بادام-زمینی دکمه-ای DSC00383 DSC07944

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “بیسکویت شکری”

    اضافه کردن نظر