بیسکویت شور

بیسکویت شورReviewed by مهربانو on May 27Rating: 5.0بیسکویت شوراین بیسکویت ها شور مزه هستن. اما بنظر من به عنوان عصرانه خیلی گزینه خوبین. میشه هم تو وعده شام کنار سوپ خوردشون

این بیسکویت ها شور مزه هستن. اما بنظر من به عنوان عصرانه خیلی گزینه خوبین. میشه هم تو وعده شام کنار سوپ خوردشون

مواد لازم:

آرد ۳ پیمانه

روغن مایع ۱ پیمانه

پنیر رنده شده (فتا) ۱و ½ پیمانه

تخم مرغ ۱ عدد

آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری

نمک کمی

طرز تهیه :

تخم مرغ و روغن مایع و آبلیمو را با هم خوب مخلوط می کنیم. سپس آرد را افزوده و حسابی ورز می دهیم. در پایان پنیر رنده شده و کمی نمک اضافه می کنیم و مخوط می کنیم. (خمیر کمی چسبندگی دارد). از خمیر به ندازه گردو در دست گلوله می کنیم و بدلخواه قالب می زنیم. و با فاصله در سینی فر می چینیم. سپس به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد در فر می گذاریم تا خوب برشته شود. می گذاریم کمی خنک شود سپس از سینی جدا می کنیم.

شور

مطالب مرتبط :
اسلایس-بادام-زمینی IMG_20141228_125026 دکمه-ای DSC00383 DSC07944

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “بیسکویت شور”

    اضافه کردن نظر