بیسکویت ساده

بیسکویت سادهReviewed by مهربانو on Nov 26Rating: 5.0بیسکویت سادهاین بیسکویت با کمترین مواد اولیه و به سرعت آماده می شود. برای تزیین می توانید از مربا یا شکلات استفاده کنید.

این بیسکویت با کمترین مواد اولیه و به سرعت آماده می شود. برای تزیین می توانید از مربا یا شکلات استفاده کنید.

مواد لازم:

آرد ۲ پیمانه

تخم مرغ ۱ عدد

وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری

بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری

روغن جامد ۲/۳ پیمانه

شکر ۱/۳ پیمانه

شکلات صبحانه آماده برای تزیین

طرز تهیه :

تخم مرغ را با شکر و روغن خوب مخلوط می کنیم. وانیل و بکینگ پودر را افزوده و آرد را کم کم اضافه می کنیم و ابتدا خوب مخلوط کرده و سپس خوب ورز می دهیم تا یکدست شود. سپس در ظرف در بسته به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت می دهیم . پس از این مدت. خمیر را از یخچال خارج کرده و به اندازه گردو برداشته و خوب ورز می دهیم و به دلخواه قالب می زنیم.  وبا فاصله در فر با دمای ۱۵۵ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه( روی آن نباید تغییر رنگ دهد) قرار می دهیم. بعد از حدود ۵ دقیقه پس از پخت از سینی جدا کرده و می گذاریم تا خنک شود. سپس با کرم شکلاتی تزیین می کنیم. ( اگر می خواهید با مربا تزیین کنید. با انگشت وسط بیسکویت را کمی حفره ایجاد کنید. و پس از پخت و خنک شدن مربا را درون حفره قرار دهید) DSC07923

مطالب مرتبط :
شور اسلایس-بادام-زمینی IMG_20141228_125026 دکمه-ای DSC00383

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “بیسکویت ساده”

    اضافه کردن نظر