بیسکویت دکمه ای

بیسکویت دکمه ایReviewed by مهربانو on Jul 22Rating: 5.0بیسکویت دکمه ای

مواد این بیسکویت به راحتی یافت می شود. به عنوان میان وعده بسیار خوش طعم و دلپذیر می باشد.

مواد لازم:

روغن جامد ۲/۳ پیمانه

زرده تخم مرغ ۱ عدد

پودر شکر ۱/۳ پیمانه

آرد ۱ و ۱/۴ پیمانه

بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

وانیل ۱/۳ قاشق چایخوری

پودر کاکائو ۲ قاشق مرباخوری

طرز تهیه :

روغن جامد را با پودر شکر خوب مخلوط می کنیم تا کرم مانند شود. سپس زرده تخم مرغ و وانیل و بکینگ پودر ررا افزوده و هم می زنیم. آرد را اضافه کرده و کمی ورز می دهیم تا خمیر لطیفی بدست آید. خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده. به نصف آن پودر کاکائو زده و خوب ورز می دهیم تا پودر کاکائو به خورد خمیر برود. سپس خمیر ها را در نایلون فریزر به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت می دهیم. در پایان به دلخواه قالب زده و با فاصله در سینی فر چیده به مدت ۳۰ دقیقه با دمای ۱۳۵ درجه سانتی گراد (در حدی که خیلی تغییر رنگ ندهد) قرار می دهیم.(برای زدن قالب دکمه می توانید از در بطری برای ایجاد حلقه و از خلال دندان برای ایجاد سوراخ دکمه استفاده کنید.)

دکمه-ای

مطالب مرتبط :
شور اسلایس-بادام-زمینی IMG_20141228_125026 DSC00383 DSC07944

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “بیسکویت دکمه ای”

    اضافه کردن نظر