برش خرمایی

برش خرماییReviewed by مهربانو on Oct 30Rating: 5.0برش خرماییاین شیرینی ماندگاری طولانی دارد و به آسانی طبخ می شود. به عنوان یک میان وعده بسیار لذیذ و مقوی می باشد.

این شیرینی ماندگاری طولانی دارد و به آسانی طبخ می شود. به عنوان یک میان وعده بسیار لذیذ و مقوی می باشد.

مواد لازم : آرد ۲ و ۱/ ۲ پیمانه

بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری

کره ۱۵۰ گرم

تخم مرغ ۱ عدد

شیر سرد ۱/۳ پیمانه

عسل ۱ قاشق سوپخوری

مواد میانی : خرما به میزان لازم

روغن مایع در حدی که چسبندگی خرما از بین برود

طرز تهیه :

آرد و بکینگ پودر را در ظرفی مخلوط کرده ، کره نرم شده را می افزاییم و کمی هم می زنیم. سپس تخم مرغ و عسل و شیر را اضافه کرده و خوب ورز می دهیم. خمیر را در نایلون گذاشته و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت می دهیم. بعد از این زمان، کف ظرف مورد نظر را فویل کشیده و نصف خمیر را کف ظرف پرس می کنیم. روغن را کمی داغ کرده و روی خرماهایی که هسته آنها را جدا کرده ایم می ریزیم و با احتیاط ورز می دهیم تا خمیری مانند شود. سپس خرما را روی سطح خمیر پهن می کنیم. و نصف دیگر خمیر را روی خرما پرس می کنیم.  و روی آن را پودر پسته می پاشیم و در فر برقی به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار می دهیم. پس از پخت بعد از حدود ۲-۳ دقیقه با چاقو برش می دهیم و پس از اینکه خنک شد از ظرف خارج می کنیم. DSC06825

مطالب مرتبط :
رزخرمایی 20111214116 DSC06717 khormaii shirini-khormaii

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “برش خرمایی”

    اضافه کردن نظر