برشتوک

برشتوکReviewed by مهربانو on Jul 7Rating: 5.0برشتوکبرشتوک، شیرینی است که عموماً در ماه رمضان تهیه می شود و همانند حلوا در کنار غذای اصلی سرو می شود.

برشتوک، شیرینی است که عموماً در ماه رمضان تهیه می شود و همانند حلوا در کنار غذای اصلی سرو می شود.

مواد لازم:

 آرد نخودچی ۲و ½ پیمانه

پودر قند ¾ پیمانه

روغن جامد۱/۳ پیمانه

پودر هل ½ قاشق چایخوری

پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری سرخالی

طرز تهیه :

ابتدا آرد را روی حرارت ملایم کمی تفت می دهیم تا اندکی بوی خامی آن گرفته شود. سپس روغن جامد را افزوده ۱-۲ دقیقه با حرارت کم تفت می دهیم. بعد کم کم پودر قند را اضافه می کنیم. و در صورت تمایل پودر هل را نیز اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. حرارت را خاموش کرده و نیمی از مایه را کف ظرف مورد نظر پرس می کنیم(ارتفاع ظرف به این بستگی دارد که بخواهید برشتوک چه ارتفاعی داشته باشد) سپس به بقیه مایه پودر کاکائو را افزوده و خوب مخلوط می کنیم تا یکرنگ شود. و بقیه مایه را روی مایه قبلی که پرس کردیم. می ریزیم و آرام پرس می کنیم. روی آن پودر پسته پاشیده و در یخچال می گذاریم تا کاملاً ببندد. پس از آن با نوک چاقو به طرح دلخواه برش می زنیم و سرو می کنیم.

DSC06393

مطالب مرتبط :
فانتزی کالباس-مرغ باقلوا سالاد DSC07970

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “برشتوک”

    اضافه کردن نظر