باقلوا پسته

باقلوا پستهReviewed by افسانه اسماعیلی on Oct 4Rating: 5.0باقلوا پستهاون اوائل که تازه آموزش آشپزی آنلاین رو شروع کرده بودم حدود شش ، هفت سال پیش . همیشه دلم میخواست که باقلوا درست کنم . هر جایی رو که میگشتم خمیر یوفکا یا همون فیلو یافت نمیشد . الان دیگه خدارو شکر همه جا هست . حتی توی شهرستان ها هم روی شیشه مغازه ها نوشتن "خمیر فیلو رسید" خدارو شکر در دسترس هست و میشه کلی باقلواهای مختلف باهاش درست کرد، امروز باقلوای پسته و گردو درست کردم .

اون اوائل که تازه آموزش آشپزی آنلاین رو شروع کرده بودم حدود شش ، هفت سال پیش . همیشه دلم میخواست که باقلوا درست کنم . هر جایی رو که میگشتم خمیر یوفکا یا همون فیلو یافت نمیشد . الان دیگه خدارو شکر همه جا هست . حتی توی شهرستان ها هم روی شیشه مغازه ها نوشتن “خمیر فیلو رسید” خدارو شکر در دسترس هست و میشه کلی باقلواهای مختلف باهاش درست کرد، امروز باقلوای پسته و گردو درست کردم .

مواد لازم:

خمیر فیلو به تعدادی که لازم دارید
گردو بو داده و آسیاب شده
پسته بو داده وآسیاب شده
دارچین یک قاشق غذاخوری
پودر قند یک قاشق غذاخوری
کره آب شده صد گرم
آب یک لیوان
شکر یک لیوان
آبلیمو دو قاشق غذاخوری
گلاب یک چهارم فنجان
هل آسیاب شده دو قاشق مربا خوری 

طرز تهیه:

گردو و پسته آسیاب شده رو با دارچین و پودر قند مخلوط میکنیم .
خمیر فیلو رو با کره آب شده مرطوب میکنیم ، و از این مواد به صورت افقی روش میریزیم . و لوله میکنیم . این آسون ترین نوع باقلواست دیگه ! روی رول هارو هم کره میمالیم و توی قالب از قبل چرب شده میچینیم . برش میزنیم و میفرستیم داخل فر صدو هشتاد درجه به مدت یک ربع قرار میدیم . بعد از این مدت بیرون میاریم و مجددا کره میزنیم و دوباره پنج دقیقه داخل فر قرار میدیم و پس از این مدت گریل را برای دو سه دقیقه روشن میکنیم و باقلوا هارو از فر بیرون میاریم و میذاریم تا خنک بشن ! برای شربت هم آب و شکر رو میذاریم تا بجوشه و غلیظ بشه ، سپس گلاب و هل و زعفران رو اضافه میکنیم و دو قاشق آبلیمو میزنیم و بعد از اینکه غلیظ شد خاموش میکنیم . و داغ به روی باقلوای سرد میریزیم . صبر میکنیم تا باقلوا شربت رو به خودش جذب کنه و در آخر با پودر پسته و یا هرچیزی که دوست دارید تزیین کنید . .

باقلوا

مطالب مرتبط :
DSC07095

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “باقلوا پسته”

    اضافه کردن نظر