باقلوا رشته ای

باقلوا رشته ایReviewed by مهربانو on Jul 15Rating: 5.0باقلوا رشته ایاین باقلوا اصالتاً عراقی است. ولی این روش طبخ با روش اصلی کمی متفاوت و آسان تر است. این باقلوا بسیار ترد می باشد.

این باقلوا اصالتاً عراقی است. ولی این روش طبخ با روش اصلی کمی متفاوت و آسان تر است. این باقلوا بسیار ترد می باشد.

مواد لازم :

رشته باقلوا( از فروشگاه ها تهیه کنید) ۱۵۰ گرم

کره ۷۵ گرم

پودر پسته ۵-۶ قاشق غذاخوری

مواد شهد :

شکر ۱و ۱/۲ پیمانه

آب ۳/۴ پیمانه

گلاب ۱/۴ پیمانه

آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

ابتدا رشته ها را ریز خرد کرده و با کره در حدی که کمی تغییر رنگ دهد روی حرارت تفت می دهیم. سپس کف ظرف را با نیمی از رشته ها پوشانده روی آن را ودر پسته می پاشیم و بقیه رشته ها را روی آن پرس می کنیم. و به مدت ۱۵ دقیقه در فر با  دمای ۱۲۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم. بعد از این مدت. مانطور که هنوز داغ است شهد را روی آن می ریزیم و می گذاریم تا خنک شود. بعد برش زده و یا با قاشق بدون برش زدن نوش جان می کنیم.

برای تهیه شهد ، شکر را در آب و گلاب حل کرده و آبلیمو را اضافه می کنیم و روی حرارت کم می گذاریم تا اندکی به قُل قُل بیافتد . سپس بعد زا اینکه خنک شد. در یخچال می گذاریم تا سرد شود. (شهد سرد بهتر به خورد شیرینی ها می رود)

DSC07095

مطالب مرتبط :
باقلوا

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • ۲ نظر در “باقلوا رشته ای”
    شهلا رحيمي در تاریخ شهریور 14, 1394 ساعت 20:00

    درود و خسته نباشی . با ابنکه ناشیی بودم وبار دوم از روی این متن درست کردم عالی از آب درامد بسیار وترد و خوشمزه ، فقط اگه بخواهیم همین مواد را بصورت رول بپیچیم چیزی نباید اضافه کنیم

    مهربانو در تاریخ شهریور 15, 1394 ساعت 09:43

    با سلام
    من هیچوقت اطلاعات ناقص و غلط نمیدم. برای همین به صراحت میگم، من تا حالا باقلوا رولی درست نکردم و نمیدونم که باید چیزی اضافه بشه یا نه.
    با عرض پوزش از شما دوست عزیز

    اضافه کردن نظر