بادمجان شکم پر

بادمجان شکم پرReviewed by مهربانو on Mar 28Rating:

تهیه این غذا برای بانوان مبتدی کمی سخت می باشد ولی در صورتیکه مطابق دستورالعمل تهیه شود غذای بسیار خوش طعمی خواهد بود.

مواد لازم: بادمجان دلمه ای ۳ عدد

پیاز ۲ عدد متوسط

گوشت چرخ کرده ۵ قاشق غذاخوری

لپه پخته شده ۳ قاشق غذاخوری

گشنیز و جعفری ۲ قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

آبلیمو ۱ قاشق مربا خوری

شکر ۱ قاشق مربا خوری

زرد چوبه کمی

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه: ابتدا بادمجان را به صورت راه راه پوست بگیرید وباددمجان را به طول یا به عرض بنا بر سلیقه خود نصف می کنیم و با قاشق درون بادمجان را خالی می کنیم (دقت کنید در خالی کردن درون بادمجان زیاده روی نکنید تا بادمجان نازک نشود) شکم بادمجان را دور نریزید و در مایه از آن استفاده کنید.

برای تهیه مایه ابتدا لپه را که از ۴-۵ ساعت قبل خیسانده اید با آب کم در حدی که فقط روی آن را بپوشاند و روی حرارت کم می گذاریم تا کاملاً نرم شود و بعد پیاز را ریز خرد کرده کمی تفت می دهیم شکم بادمجان را ریز خرد کرده با پیاز و گوشت چرخ کرده تفت می دهیم تفت آن به نیمه که رسید گشنیز و جعفری را افزوده رب گوجه فرنگی را می افزاییم و تفت می دهیم تا همه مواد سرخ شوند در پایان لپه را افزوده نمک و فلفل را اضافه می کنیم .

بادمجان ها را درون روغن کم کمی سرخ می کنیم ( دقت کنید که خیلی کم سرخ کنید) سپس بادمجان ها را در قابلمه یا ماهیتابه گود چیده مواد میانی را درون آن می ریزیم و کف قابلمه کمی رب گوجه و آبلیمو و زردچوبه و شکر می ریزیم و می گذاریم تا مغز پخت شود.

مطالب مرتبط :
ترشی Screenshot_2015-09-16-11-25-40 کتلت-بادمجان پیتزابادمجان DSC07885

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “بادمجان شکم پر”

    اضافه کردن نظر