باباغنوش

باباغنوشReviewed by افسانه اسماعیلی on Sep 16Rating: 5.0باباغنوشمیگن که توی سده ی اول میلادی کشیشی بوده به اسم پدر غنوج که روزی برای ایشون خوراکی که از بادمجان کبابی و سیر و ارده درست شده بود می فرستن و ایشون هم بین مردم روستا این خوراک رو پخش میکنن . از این رو مردم که از این کار کشیش خرسند بودند اسم این خوراک رو بابا غنوج گذاشتن که در قسمت های مختلف عربستان به آن بابا گانوش و ا بابا قانوش هم گفته میشود

بابا غنوج – بابا گانوش – بابا قانوش .
.
میگن که توی سده ی اول میلادی کشیشی بوده به اسم پدر غنوج که روزی برای ایشون خوراکی که از بادمجان کبابی و سیر و ارده درست شده بود می فرستن و ایشون هم بین مردم روستا این خوراک رو پخش میکنن . از این رو مردم که از این کار کشیش خرسند بودند اسم این خوراک رو بابا غنوج گذاشتن که در قسمت های مختلف عربستان به آن بابا گانوش و ا بابا قانوش هم گفته میشود

مواد لازم:

بادمجان ۶ عدد

ارده ۱ فنجان

آبلیمو ½ فنجان

سیر ۴تا ۱۰ حبه

روغن زیتون،نمک ، فلفل و پاپریکا به میزان دلخواه

گوجه خرد شده و جعفری خرد شده(اختیاری- من اضافه نکردم)

طرز تهیه:.
بادمجون هارو کباب میکنیم و پوست میکنیم و له میکنیم . سیر رنده شده رو بهش اضافه میکنیم و ارده و آبلیمو و نمک و فلفل و روغن زیتون رو اضافه میکنیم و هم میزنیم . اگه غذا ساز دارید که همه ی مواد رو بریزید توی غذاساز و کار خودتون رو راحت کنید. بچشید و بنا به ذائقه موادش رو کم و زیاد کنید. با نان پیتا ،لواش و تافتون میتونید نوش جان کنید . .
Screenshot_2015-09-16-11-25-40

 

مطالب مرتبط :

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “باباغنوش”

    اضافه کردن نظر