اسلایس بادام زمینی

اسلایس بادام زمینیReviewed by مهربانو on Feb 10Rating: 5.0اسلایس بادام زمینیکره بادام زمینی و بیسکویت زیاد داشتیم، یعنی شیشه اش بزرگ بود و تموم نمیشد. باهاش این اسلایس درست کردم.

کره بادام زمینی و بیسکویت زیاد داشتیم، یعنی شیشه اش بزرگ بود و تموم نمیشد. باهاش این اسلایس درست کردم.

مواد لازم:

کره بادام زمینی ۱/۲ پیمانه

شکر ۴ قاشق غذاخوری

بیسکویت ساده آسیاب شده ۱ پیمانه

روغن جامد ۱/۲ پیمانه(۱۰۰گرم کره)

تخم مرغ ۱ عدد

شیر ۱ قاشق غذاخوری

شکلات تخته به میزان دلخواه

طرز تهیه:

بیسکویت ها را پودر می کنیم. شکر و تخم مرغ را خوب هم زده، شیر و روغن جامد را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. پودر بیسکویت را افوزده و با همزن می زنیم. سپس کره بادام زمینی را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود. کف ظرف مورد نظر را فویل کشیده و خمیر را در ظرف پرس می کنیم و در فر برقی به مدت ۳۰ دقیقه با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد می گذاریم. بعد از این تایم می گذاریم کمی به دمای محیط برسد و شکلات ذوب شده را روی آن می دهیم و در یخچال به مدت ۳۰ دقیقه می گذاریم تا مواد خودشن را بگیرند. در پایان برش زده نوش جان بفرمایید.

شکلات تخته یا شکلاتهای بسته بندی بازار (به اندازه ای که دوست دارید روی اسلایس شکلاتی باشد.) را روی بخار آب قرار می دهیم تا کمی ذوب شود. کاملاً رقیقه نشود(کرم مانند شود)

اسلایس-بادام-زمینی

مطالب مرتبط :

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “اسلایس بادام زمینی”

    اضافه کردن نظر