اسفناج پیچ

اسفناج پیچReviewed by مهربانو on Sep 19Rating:

این غذا را می توانید مانند سمبوسه یا به همین شکل بپیچید و به جای اسفناج می توانید از گشنیز و جعفری هم استفاده کنید.

مواد لازم (برای ۳-۴ نفر) :

نان لواش ۲ نان

اسفناج ۱/۲ پیمانه

پیاز ۱ عدد کوچک

پودر گردو ۳ قاشق غذاخوری

سس مایونز ۲ اشق غذاخوری

نمک و آبلیمو به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا پیاز را ریز خرد کرده و کمی تفت می دهیم سپس اسفناج را ریز خرد کرده کمی با پیاز تفت می دهیم (اسفناج را زیاد تفت ندهید و تنها کمی حرارت بدهید تا خواص مفید اسفناج از بین نرود) حرارت را خاموش کرده پودر گردو را فزوده ، سس مایونز را با نمک و آبلیمو مخلوط کرده به مایه اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. بعد از آماده شدن مایه ، نان لواش را به صورت نواری برش می زنیم و مقداری از مایه را درون نان گذاشته به صورت رولی می پیچیم و در روغن فراوان سرخ می کنیم. ( برای اینکه نان نسوزد حرارت را زیاد نکنید و روغن روی رول ها را بپوشاند)

مطالب مرتبط :
خورشت آلو اسفناج

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “اسفناج پیچ”

    اضافه کردن نظر