آش کشک

آش کشکReviewed by مهربانو on Jul 20Rating: 5.0آش کشکاین آش بدون سبزی تهیه می شود. و به سبب کشک فراوان به این نام خوانده می شود. که به شکلهای دیگری نیز طبخ می شود.

این آش بدون سبزی تهیه می شود. و به سبب کشک فراوان به این نام خوانده می شود. که به شکلهای دیگری نیز طبخ می شود.

مواد لازم :

نخود پخته شده ½  لیوان

لوبیا سفید پخته شده ۱ لیوان

کشک ۶ قاشق غذاخوری

گوشت چرخ کرده ½ لیوان

پیاز ۲ عدد متوسط

برنج ۱ لیوان

آب به میزان لازم

نمک و فلفل به مقدار دلخواه

طرز تهیه :

نخود را از شب قبل بگذارید خیس بخورد. روز بعد همراه با کمی آب(در حدی که روی آن را بپوشاند) روی حرارت ملایم می گذاریم تا نرم شود. لوبیا سفید را ۵-۶ ساعت می گذارید خیس بخورد. بعد همانند نخود می گذاریم تا نرم و پخته شود. برنج را ۳- ۴ ساعت می گذاریم خیس بخورد.

سپس برنج را به همراه کمی آب (۲ بند انگشت بالاتر از سطح برنج) همراه کمی نمک روی حرارت ملایم می گذاریم تا ۱۵ دقیقه بپزد. بعد گوشت چرخ کرده و نخود و لوبیا سفید را افزوده ، آب را اضافه می کنیم. در حدی که مواد شناور باشند. بعد از  حدود ۱۰ دقیقه کشک را افزوده می گذاریم تا اندکی جا بیافتد. در این فاصله، پیاز را ریز خرد کرده و خوب تفت می دهیم تا طلایی شود. نصف آن را درون آش ریخته و بقیه را برای تزیین کنار می گذاریم. و حدود ۳۰ دقیقه با حرارت خیلی کم می گذاریم تا خوب جا بیافتد.

DSC06319

مطالب مرتبط :
DSC07827 DSC06413 DSC06983 ash-choghondar shalgham

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “آش کشک”

    اضافه کردن نظر