آش چغندر

آش چغندرReviewed by مهربانو on Dec 21Rating:

این آش به خاطر وجود چغندر در آن به مقدار بسیار اندکی طعم شیرین دارد. ولی به سبب مناسب بودن آن در این فصل سال و ترکیب مواد مختلف آن بسیار خوش طعم می باشد.

مواد لازم :

چغندر ۲ عدد متوسط

نخود پخته شده  ۳ قاشق غذاخوری

لوبیا چیتی پخته شده ۶ قاشق غذاخوری

سبزی(گشنیز و جعفری و تره) ۱/۳ پیمانه

رشته آش ۱۰۰ گرم

آب به میزان لازم

پیاز ۱ عدد متوسط

نمک و فلفل به میزان دلخواه

کشک و نعناع برای تزیین

طرز تهیه :

برای پختن نخود از شب قبل آن را می گذاریم خیس بخورد و با فاصله ۲-۳ ساعت آب آن را عوض می کنیم (نخود برای معده های حساس نفاخ است و این کار باعث می شود نفخ آن از بین برود) بعد از حدود ۲۰ ساعت خیس خوردن در قابلمه همراه با مقدار کمی آب در حدی که فقط روی آن را بپوشاند روی حرارت کم می گذاریم آرام بپزد. همین کا را برای لوبیا چیتی هم انجام می دهیم با این تفاوت که نیازی نیست ۲۰ ساعت خیس بخورد و حدود۱۰ ساعت کافی است.

برای پخت آش ، ابتدا چغندر را شسته و نگینی خرد می کنیم . و با مقداری آب می گذاریم روی حرارت کم نرم شود. سپس لوبیا چیتی و نخود را به آن اضافه می کنیم و نمک و فلفل می زنیم و می گذاریم کمی جا بیافتد. در این فاصله پیاز را خرد کرده کمی تفت می دهیم تا طلایی شود. و آن را به دوقسمت تقسیم کرده نصف آن را در آش می ریزیم و بقیه را برای تزیین کنار می گذاریم. در این مرحله سبزی را که از قبل خرد کرده ایم به آش اضافه می کنیم. بعد از حدود ۳۰ دقیقه که آش کمی جا افتاد رشته ها را به سه قسمت شکسته و درون آش می ریزیم و حدود ۱۵ دقیقه زمان می دهیم تا خوب جا بیافتد. (فقط دقت کنید که رشته باعث غلیظ شدن آش می شود پس باید آب به اندازه ای باشد که آش بیش از حد غلیظ نشود) . بعد از پخت کامل آش روی آن را با پیاز و نعناع داغ و کشک تزیین می کنیم.

 

مطالب مرتبط :
آش-گوجه آش-جو آش-جو DSC07827 DSC06413

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “آش چغندر”

    اضافه کردن نظر