آش شلغم

آش شلغمReviewed by مهربانو on Jan 29Rating:

این آش نسبت بقیه آش ها سریعتر آماده می شود و به سبب وجود شلغم در آن غذای مناسبی برای روزها و شبهای زمستانی است.

مواد لازم: شلغم ۳ عدد متوسط

پیاز ۲ عدد کوچک

سبزی (گشنیز،جعفری،تره) ۳/۴ پیمانه

برنج ۱/۲ پیمانه

عدس سبز ۱/۲ پیمانه

نمک و فلفل و کشک به میزان دلخواه

طرز تهیه: عدس را از شب قبل خیسانده روز بعد در قابلمه ای با کمی آب روی حرارت کم می گذاریم تا نرم شود برنج را ساعتی قبل از پخت می گذاریم تا خیس بخورد سپس به محض اینکه عدس کمی نرم شد( نگذارید کاملاً له شود) برنج را اضافه کرده کمی آب اضافه می کنیم و می گذاریم تا برنج کاملاً له شود . شلغم را نگینی خرد کرده (البته میتوانید درشت تکه کنید اما برای اینکه آش یکدست شود بهتر است ریز خرد شود) در ظرف دیگری که باید پر از آب باشد روی حرارت کم می گذاریم تا خوب نرم شود. بعد از نرم شدن برنج ( برنج باید کاملاً له شود تا با بقیه مواد مخلوط شود) سبزی را افزوده نمک و فلفل می زنیم و حدود نیم ساعت زمان می دهیم تا سبزی خوب به آش قوام و رنگ دهد (البته سبزی که از قبل آبپز شده و فریز شده در صورتی که از سبزی تازه استفاده می کنید در ظرف جداگانه ای بگذارید تا آب آن به خوردش رود تا موقع آشپزی آب پس ندهد) در این مرحله شلغم های پخته شده را به آش افزوده نیم ساعت دیگر زمان می دهیم تا خوب جا بیافتد سپس پیاز را ریز خرد کرده سرخ می کنیم تا طلایی شود و نیمی از آن را درون آش ریخته کمی هم میزنیم و نیم دیگر را برای تزیین روی آش می ریزیم .(کشک هم بدلخواه برای تزیین می باشد)

مطالب مرتبط :
آش-گوجه آش-جو آش-جو DSC07827 DSC06413

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “آش شلغم”

    اضافه کردن نظر