آش رشته

آش رشتهReviewed by مهربانو on Jul 7Rating: 5.0آش رشتهآش رشته غذای سنتی و نام آشنای ایرانیان بوده و هست و سالهاست که در طول سال خصوصاً ماه رمضان طبخ می شود. و این دستور پخت برای عزیزانی است که هنوز به آشپزی آشنایی کامل ندارند.

آش رشته غذای سنتی و نام آشنای ایرانیان بوده و هست و سالهاست که در طول سال خصوصاً ماه رمضان طبخ می شود. و ایت دستو پخت برای عزیزانی است که هنوز به آشپزی آشنایی کامل ندارند.

مواد لازم :

نخود پخته شده ½ لیوان

لوبیا چیتی پخته شده½ لیوان

عدس سبز پخته شده ۱ لیوان

سبزی آش(تره-جعفری-گشنیز-اسفناج-شوید)خرد شده ۲ لیوان

پیاز ۲ عدد متوسط

کشک ۲ قاشق غذاخوری

آرد ۱ قاشق غذاخوری

رشته آَش ۱۰۰ گرم

آب به مقدار لازم

نعنا و پیاز و سیر داغ برای تزیین

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه :

(بهترین شیوه طبخ آش این است که حبوبات را جدا بپزید چون زمان طبخ حبوبات با هم متفاوت است)

نخود را از شب قبل می گذاریم خیس بخورد. روز بعد آب آن دور ریخته و با کمی آب روی حرارت کم می گذاریم تا نرم شود. لوبیا چیتی را از شب قبل می گذاریم خیس بخورد و بعد با مقداری آب روی حرارت ملایم می گذاریم تا بپزد. عدس سبز را ۳-۴ سعت می گذاریم خیس بخورد و بعد با اندکی آب روی حرارت ملایم می گذاریم تا پخته شود.

حبوبات را بدون آبی که در آن پخته شده اند. در قابلمه ریخته، سبزی که ریز خرد شده را به آن اضافه می کنیم و کشک و آب را اضافه می کنیم و می گذاریم کمی قُل بزند. سپس آرد را اضافه کرده و هم می زنیم تا گلوه نشود. ونصف پیاز را که در این فاصله خرد کرده و تفت داده ایم می افزاییم. در پایان رشته آش را اضافه می کنیم و حدود ۲۵-۳۰ دقیقه زمان می دهیم تا جا بیافتد.

سپس با پیاز داغ و نعنا و سیر داغ و کشک تزیین می کنیم.

DSC06983

مطالب مرتبط :
آش-گوجه آش-جو آش-جو DSC07827 DSC06413

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “آش رشته”

    اضافه کردن نظر