آش جو

آش جوReviewed by مهربانو on Apr 21Rating: 5.0آش جودر فصل بهار مصرف آش و غذاهای رقیق بسیار مفید می باشد. جو باعث می شود تمامی سموم بدن دفع شده و احساس راحتی معده حاصل شود.

در فصل بهار مصرف آش و غذاهای رقیق بسیار مفید می باشد. جو باعث می شود تمامی سموم بدن دفع شده و احساس راحتی معده حاصل شود.

مواد لازم :

جو پوست کنده ۲/۳ لیوان

گوشت گوسفند ۱۰۰ گرم

سبزی (تره-جعفری-گشنیز) خرد شده ۲/۳ لیوان

لوبیا چیتی ۲ قاشق غذاخوری

عدس سبز ۳ قاشق غذاخوری

کشک ۲ قاشق غذاخوری

پیاز ۱ عدد بزرگ

سرکه ۱ قاشق مرباخوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

نعنا و سیر برای تزیین

طرز تهیه  :

حبوبات را از شب قبل می گذاریم خیس بخورد. گوشت را تکه کرده و با اندکی آب روی حرارت کم می گذاریم نرم شود. بعد از پخت گوشت آب حبوبات را دور ریخته ، به گوشت می افزاییم و می گذاریم روی حرارت کم نرم شود. در این فاصله، پیاز را نگینی خرد کرده و تفت می دهیم. بخشی را برای تزیین کنار می گذاریم. سبزی خرده شده را در حد ۲-۳ دقیقه با پیاز تفت داده و هر دو را به حبوبات و گوشت اضافه می کنیم. جو پوست کنده را شسته و به آش می افزاییم. و می گذاریم همه مواد جا بیافتد. سپس کشک را افزوده، نمک و فلفل را اضافه می کنیم. بعد از حدود ۱۵ دقیقه حرارت را خاموش کرده و سرکه را اضافه می کنیم . و با سیر داغ و نعنا داغ و پیاز داغ تزیین می کنیم.(می توانید در پایان آش را با گوشت کوب برقی بزنید تا یکدست شود)

آش-جو

مطالب مرتبط :
آش-گوجه آش-جو DSC07827 DSC06413 DSC06319

بازنشر مطالب سایت «مجله اینترنتی مهربانو» با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز مي باشد.


  • بدون نظر در “آش جو”

    اضافه کردن نظر